Kırşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin kış aylarında dikimini gerçekleştirdiği laleler havaların ısınması ile birlikte sümbüllerden sonra açarak şehre ayrı bir görünüm kazandırdı.
laleler  Ankara Caddesinde bulunan refüjlerde, Hılla parkı ve Gazi parkı başta olmak üzere tüm parklarda laleler renk renk açtı. Lalelerin yanı sıra hercai menekşelerinin de renk vermesiyle Kırşehir çiçeklerle farklı bir renge büründü.
Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci,  belediye olarak daha güzel bir Kırşehir için gerçekleştirdikleri çevre düzenleme çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini ve rengârenk çiçeklerle kente ayrı bir güzellik katmayı amaçlandıklarını söyledi.
Bahçeci açıklamasında, “Kırşehir Belediyesi olarak daha güzel bir Kırşehir oluşturmak için okullarımızı da içine alarak gerçekleştirdiğimiz çevre düzenleme ve cadde ağaçlandırma çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bu kapsamda çalışmalarımızdan biri de mevsimlik çiçeklerin parklarımıza, yollarımızdaki refüjlere dikimini yaparak kente ayrı bir güzellik katmaktır. Ekiplerimiz tarafından bu yıl 150 bin adet lale soğanı, 50 bin adet sümbül soğanı, 5 bin adet nergis ve 150 bin adet hercai menekşesi toprakla buluşturularak kentimiz renklendirilmiştir” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir