Kırşehir AK Parti Milletvekilleri Abdullah Çalışkan ve Muzaffer Aslan, yaptıkları ortak yazılı açıklamada, bu yıl KÖYDES’ten köylerin yol ve içme suyu eksikliklerinin giderilmesi için 3 milyon TL ödenek çıkardıklarını bildirdiler.
bayramusagi-yabanli  Yapılan yazılı açıklamada, ”Köylerimizin daha yaşanabilir bir hale gelmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bu yıl İl Özel İdare bütçemize Maliye Bakanlığı’ndan 3 milyon TL ek ödenek çıkarmıştık. Şimdi de KÖYDES kaynaklarından yine 3 milyon TL’yi ilimize ayırdık. Genel olarak baktığımız zaman bu yıl köylerimize yaklaşık 9 milyon TL yatırım yapacağız ve hem İl Özel İdare bütçemizi hem de yeni gönderdiğimiz KÖYDES ödeneklerini kullanarak bu yıl köylerimizin öncelikli sorunlarını çözeceğiz. Bunun için köy muhtarlarımız ile sık sık toplantı yaparak köylerimizin sorunlarını yakından takip ediyoruz. İl Genel Meclisi üyelerimiz de çalışmaları bizzat yürütüyorlar. İnşallah yazın köylerimizi tek tek dolaşarak yapılan çalışmaları ve eksiklikleri yerinde göreceğiz. Bu ödeneklerin ilimiz için hayırlı olmasını diliyoruz” ifadelerini kullandılar.
– KIRŞEHİR’İN KÖYLERİNE 3 MİLYON TL
– AK PARTİ KIRŞEHİR MİLLETVEKİLLERİ, KÖYLERDE YAŞANAN PROBLEMLERİN GİDERİLMESİ İÇİN 3 MİLYON TL ÖDENEK ÇIKARTILDIĞINI BİLDİRDİLER

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir