Kırşehir Milletvekilleri Abdullah Çalışkan ve Muzaffer Aslan yaptıkları yazılı açıklamada kısa zaman içinde Organize Sanayi Bölgesi’nin tüm eksiklerinin tamamlanacağını belirttiler.
kirsehir-sanayi  Kırşehir Milletvekilleri Abdullah Çalışkan ve Muzaffer Aslan yaptıkları yazılı açıklamada, “Organize Sanayi Bölgemizin sıkıntı ve taleplerini yakından takip ediyoruz. Memleketimize sanayi yatırımlarının gelebilmesi için organize sanayi bölgemizin tüm altyapı eksiklerinin giderilmesi için yoğun gayret gösteriyoruz. Organize sanayi bölgemize doğalgaz götürme işinin ihalesi yapıldı. İnşallah yakın zamanda mevcut fabrikalarımız doğalgaz imkânına kavuşacaklar.
Doğalgaz çalışmaları tamamlandıktan sonra en kısa zamanda sanayi bölgemizin ana yollarını asfalt ve ara yollarını da kilit parke taş yapacağız. Bunun için gerekli ödeneği Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’ndan çıkarttık ve işin ihalesi yapıldı. Tüm bu çalışmalarımız tamamlandığı zaman organize sanayi bölgemizin görünümü ve altyapısı daha güzel ve yatırım yapılabilir hale gelecektir.
Kırşehir’e yatırım yapmak isteyen firmalarla görüşmelerimiz devam ediyor. Memleketimize yatırım yapmış tüm iş adamlarımıza teşekkür ediyor, başta Kırşehirli iş adamlarımız olmak üzere herkesi Kırşehir’e yatırım yapmaya davet ediyoruz” ifadesinde bulundu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir