Kırşehir İl Müftüsü Mustafa Balık’ın emekli olması nedeniyle 02 Ocak 2014 Perşembe günü saat.10.30’da İl Müftülüğü lojmanı önünde uğurlama töreni düzenlendi. Düzenlenen uğurlama törenine il Müftü Yardımcısı Şinasi Öztürk, Mucur İlçe Müftüsü Tahsin Yazgan, Şube Müdürü Bahtiyar Şahin , Hayırseverler Muzaffer Marşap, Haluk Türedi, İl Müftülüğü personelleri ve İmam-Hatipler katıldılar.
mustafa-balik  İl Müftüsü Mustafa Balık; ” Ahiler ve gönül şehri Kırşehir’de 4 yıl boyunca görev yaptım. Beni bu uğurlama töreninde yalnız bırakmadığınız için sizlere çok teşekkür ediyorum hoş geldiniz. Rabbim bizlere bu görevi verdi, bizlerde bu görevi en iyi şekilde tamamlayıp emekli oldum. Rabbime ne kadar şükretsem azdır.
Öncelikle bizlere bu hizmetleri vermeyi nasip eden, 6 tane önemli eseri 4 yılda bitirmeyi nasip eden Cenabı Allah’a şükrediyor, çok değerli Kırşehir halkına da en kalbi şükranlarımı sunuyorum.
Kırşehir’de 4 yıl görev yaptım, bu 4 yıl içerisinde ilimize güzel eserler kazandırdık. Bu eserleri ilimize kazandırırken sizlerin desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu güzel eserleri ilimize kazandırmayı bizlere nasip ettiği için Yüce Allah’a şükderiyorum. Bizlere yardımcı olan çalışmalarımızda hep yanımızda olan bütün görevli arkadaşlara da çok teşekkür ediyorum. “ dedi.
Daha sonra İl Müftüsü Mustafa Balık düzenlenen komvoy eşliğinde Çiçekdağı yol ayrımına kadar gidildi ve oradan emeklilik hayatını devam edeceği Samsun iline uğurlandı.
Bizlerde İl Müftülüğü olarak Sayın hocamıza emeklilik hayatında hayırlı uzun ömürler diliyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir