Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, başkanlığı süresince yapılanları yapım aşamasında olan projeleri ve planladıklarını Kent Konseyi üyelerine anlattı.
baskan-bahceci  Kırşehir Belediyesi Sosyal Tesislerinde gerçekleşen programda konuşan Bahçeci, toplumun farklı kesimleri ile karşılıklı istişare imkanı bulduklarını söyledi.
Bahçeci, “Bizim istikametimizi sizler belirliyorsunuz. Bizlerin istikametini sizler belirlemiyorsanız gemiyi doğru notada götüremiyoruz. Dört yıl içerisinde Kırşehir’in ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik çalışmalar yaptık. Seçim öncesinde yaptığımız her şeyi kayıt altına alarak kendimize program belirleyip seçim sonrasında çalışmalar yaptık. Sizlerin huzuruna gelirken seçim öncesinde vaat ettiğimiz birçok için halkımızın da evet dediğini gördük. Ve bu yönde çalışmalar yaptık. Sadece projelerimiz değil ihtiyaçlara göre projelerle konuşulan dönem oluşturmaya çalıştık. İçerisinde yaşayan herkesin ihtiyacının karışılacağı bir şehir haline getirmek istiyoruz.  Sosyal Belediyeciliği yapabilmek çok önemli bu yüzden Sivil Toplum Örgütlerinin hepsi ile istişare içerisindeyiz. Kent Konseyini çok önemli gördüğümüzden bu oluşumun sivilleşmesinin önemli olduğunu görerek Tahsin Üçgüle teklifte bulunduk. Saolsun oda onay verdi. Gelişmişliğin en önemli adımı STK’ların güçlü olmasıdır” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir