07 Mayıs 2013 Salı günü saat: 15.00’de İl Müftüsü Mustafa Balık Kırşehir Huzurevi sakinlerini ziyaret etti.
muftu-mustafa-balik   Huzurevi Müdür Yardımcısı İsmail Yağmur tarafından karşılanan Müftü Mustafa Balık Huzurevi sakinleri tarafından kapıda karşılandı. Yapılan ziyaretten oldukça memnun olduklarını belirten Huzurevi sakinleri bizleri devamlı ziyaret eden Kamu Kurum ve kuruluşlarında görev yapan kişilere teşekkür ediyoruz, bizleri yalnız bırakmadığınız için sizlerden Allah razı olsun dediler.
Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette İl Müftülüğünün yaptığı hayırlı çalışmalarda İl Müftüsü Mustafa Balık’a Huzurevi sakinleri teşekkür ederek destek vereceklerini belirttiler. Ayrıca İl Müftülüğünün yapmış olduğu Hoca Ahmet Yesevi Camii ile Ahi Evran Üniversitesi Camilerine maddi desteklerinden dolayı Huzurevi sakinlerinden Hüseyin Akpınar ve Salih Sert’e plaketleri takdim edildi.
İl Müftüsü Mustafa Balık; “ Kültürel mirasımızın taşıyıcısı ve bu mirasın gelecek nesillere aktarılması görevini üstlenen yaşlılarımız bizlere birer emanetidir, bizlerde bu emanetlerimize sahip çıkacağız, İl Müftülüğü olarak yapmamız gereken görevler ne ise yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz, Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle arkadaşlarımız sizleri ziyaret ettiler ve haftanızı kutladılar, ben de tekrar gelerek sizlerle sohbet etmek istedim. Görüyorum ki sizler yapılan bu ziyaretlerden oldukça memnunsunuz. İnşallah en kısa zamanda tekrar sizlerin arasında olmak isterim.” Dedi.
Huzurevi sakinleri de İl Müftülüğünden memnun olduklarını kendilerini devamlı ziyaret ettiklerini belirttiler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir