Kırşehir’de Emniyet Kemerinin önemine dikkat çekebilmek adına Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan proje ile similasyon aracı ile Kırşehir Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri Kırşehirlileri bilgilendiriyor.
simulasyon  Similasyon aracı üç gün boyunca Kırşehir’de anıt meydan da Emniyet Kemerinin önemini anlatırken bir günde Mucur İlçesinde Mucurluları bilgilendirecek.
Kırşehir’de anıt meydan da kurulan similasyon aracı Emniyet Müdürlüğü Trafik Şu be Müdürlüğü görevlilerinin kontrolünde Kırşehirlilerin olası kazalara karşı emniyet kemerine duyarlı olmaları adında çalışmalara başladı. Emniyet Kemerli ve Emniyet Kemersiz olası kazalarda nasıl bir ortam içerisinde bulunulduğu gösterildi. İhlas Haber Ajansı Muhabiri deneme aracında dakika dakika kayda girerek olası kazalarda oluşan görüntüyü korku içersinde zorlanarak kayıt altına aldı.
2013-2014 Yılının hız denetim yılı olması nedeni ile başlatılan çalışmada 2020 yılında ölümlü kazalarda Emniyet Kemerinin önemini arttırarak olası kazalarda  ölüm oranlarını en aza düşürmek hedefleniyor.
Kırşehir’de anıt meydanda açılan similasyon aracını emniyet personeli de vatandaşlarla beraber test etme imkanı buldu.
 

– EMNİYET KEMERİ SİMİLASYON ARACINDA İHA MUHABİRİNİN ZOR ANLARI
– SİMİLASYON ARACI ÜÇ GÜN KIRŞEHİR’DE EMNİYET KEMERİ NOKTASINDA BİLGİLENDİRECEK

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir