Kırşehir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu’nun 3. dönem değerlendirme toplantısını yaptı.
Vali Özdemir Çakacak başkanlığında bir araya gelen İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu üyeleri, gündemde yer alan konuları görüşüp karara bağladı.
girisimcilik  Türkiye İş Kurumu Kanunu kapsamında il düzeyinde istihdam ve mesleki eğitim politikalarının oluşturulmasını, istihdamı koruyucu, geliştirici ve işsizliği önleyici tedbirler ile uygulanacak aktif işgücü programlarının belirlenmesi, istihdam etkinliklerinin ve mesleki eğitim uygulamalarının izlenmesi ve değerlendirilmesine yönelik çalışmaları yürütmek amacıyla kurulan İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu’nun 3. dönem değerlendirme toplantısı  İş Kurumu İl Müdürlüğü toplantı salonunda yapıldı. Vali Özdemir Çakacak’ın toplantının içeriğine ilişkin yaptığı konuşmasının ardından İş Kur İl Müdürü Ömer Faruk Akyol, İş Kur’un yürüttüğü çalışmalar hakkında kurul üyelerine bilgi verdi.
İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu’nun 3. dönem değerlendirme toplantısı, il düzeyinde mevcut işletmelerin istihdamla ilgili problemlerinin tespiti, istihdamın korunması, işsizliğin önlenmesi için alınabilecek tedbirlerin belirlenmesi amacıyla İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu üyelerinin görüş ve önerilerinin alınmasının ardından 4. dönem toplantısının 23 Ekim 2013 tarihinde yapılmasının kararlaştırılması ile sona erdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir