Site icon Kırşehir Medya

Caddelerde Altyapı Çalışmaları Devam Ediyor

Kırşehir Belediyesi, Şehit Nevzat Aslan, Neşet Ertaş, Nursultan Nazarbayev Bulvarı ve Aşık Said Caddesi Alt Yapı Çalışmalarını tamamlıyor.
cadde  Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, “Çalışmalarımızı kısa zamanda tamamlayarak Kırşehir’i hedefimiz olan çağdaş, modern ve yaşanabilir bir şehir yapacağız” dedi.
Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci yapacakları çalışmalardan şöyle bahsetti,  “2013 yılı Kırşehir’in her yönden gelişeceği değişeceği bir yıl olacak. 2013 yılı hem başladığımız projelerimizi bitirdiğimiz hem de yolların tamamen değişeceği bir yıl olacak. Asfalt çalışmalarına başlamadan önce alt yapı çalışmalarına başladık. Bu kapsamda içme suyu hattını komple yenileyerek yeni hat çekme işlemlerine başladık. Ayrıca yağmur suyu drenaj hattını çekerek internet fiberoptik kanalları çekme işlemleri yapıyoruz. Bu çalışmalarının yanı sıra boş parsellere kanalizasyon, içme suyu ve doğalgaz hatlarının çekilmesi ve bulvar üzerinde bulunan kavşaklara trafik ışık sinyalizasyonunun yerleştirilmesi çalışmaları devam ediyor.
Kırşehirlilere en iyi hizmeti hızlı bir biçimde sunmak için çabalıyoruz. Program dâhilinde olan tüm yollarımızın asfaltını tamamlayacağız. Çalışmalarımıza bütün Kırşehirliler büyük destek veriyor. Vatandaşlarımızın bizlere olan desteklerini gördükçe bizlerin de çalışma azmi artıyor. Biz de hizmetin en iyisini vermeye gayret ediyoruz. Mahalli seçimler öncesi söz verdiğimiz gibi kenar mahallelerden hizmete başladık ve en kısa zaman içerisinde hedefimiz olan çağdaş, modern ve yaşanılabilir bir Kırşehir’e hep birlikte ulaşacağız” şeklinde konuştu.

Exit mobile version