Valimiz Sayın Necati Şentürk, Boztepe İlçesinde düzenlenen Kitap Fuarına katılarak bazı kurumlarda incelemelerde bulundu.

Boztepe Gazi Osman Öztürk Ortaokulu Spor Salonunda düzenlenen “Kitap Kumbaram” isimli Kitap Fuarının açılış törenine Valimiz Sayın Necati Şentürk’ün yanı sıra Garnizon Komutanı J. Alb. Murat Bulut, Boztepe Kaymakamı Cihan Kayaalp, İl Emniyet Müdürü Sıtkı Akgül, Belediye Başkanı Ramazan Aydın, il ve ilçe protokolü, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Kitap Fuarının açılış töreninde konuşan Valimiz Sayın Necati Şentürk, çocuklara kitap okuma alışkanlığı kazandırmanın önemine değindi.

Kitap Fuarının düzenlenmesinde emeği geçenleri kutlayan Valimiz Sayın Necati Şentürk, “Kitap Fuarı, öğrencilere kitap okuma alışkanlığı kazandırmanın yanında onlara tasarruf ederek kitap alma alışkanlığını da kazandırmayı hedefliyor. Ülkemizin geleceği olan öğrencilerimiz, kendileri için bugüne özel olarak hazırlanan kumbaralarda biriktirdikleri paralar ile kitap alacaklar. Fuarın açılmasında emeği geçen İlçe Kaymakamlığımıza, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Valimiz Sayın Necati Şentürk, Kitap Fuarındaki kitapları inceledikten sonra İlçe Halk Eğitim Merkezi ve İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret ederek öğrenciler ile bir araya geldi.

Daha sonra Boztepe Belediyesi ve İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret eden Valimiz Sayın Necati Şentürk’ün ilçe programı, esnaf ve vatandaşlarla yaptığı sohbet ile sona erdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir