Kırşehir’in yollarının daha güzel, daha kullanışlı ve daha modern görünümlü olması için başladığımız Prestij Yolu projemiz; Dr. Sadık Ahmet Bulvarı, Hacı Bektaş-ı Veli Caddesi Kazankaya Caddesi ve Şehit Bayram Köse Caddeleri boyunca devam edecek.

Devam eden proje ile ilgili detaylı bilgi veren Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci; “2 Etap olarak düşündüğümüz projemizin 1. Etabı olan Kazankaya Caddesi ve Şehit Bayram Bayram Köse caddeleri boyunca uzanan akslarda; yaya yolu, araç yolu, bisiklet yolu, cep otoparkları yapımına başladık. Prestij yol projemizin 2.Etabında Kındam Kavşağından başlayan Dr. Sadık Ahmet Bulvarı ile Basın Anıtı kavşağından başlayan Hacı Bektaş Bulvarı arasındaki yolun Yunus Emre Kavşağına kadar olan bölümü boyunca uzanan akslarda yine yaya yolu, araç yolu, bisiklet yolu, cep otoparklar yapılacak. Projemiz sayesinde yeşil alanlar ayrıştırılarak, şehir içi ulaşım akslarımızı modern görünümlü ve kullanımlı hale getirerek kent silüetinde değişikliler meydana getireceğiz.

Yaptığımız hizmetlerle Kırşehir yenilenerek büyüyor. Kırşehir’imizi nakış gibi işlemek için adım adım nerede problem var ise ona yöneldik ve bütün projelerimizi yavaş yavaş hayata geçiriyoruz. Hizmetlerimizi sadece kent merkezinde yaşayan vatandaşlarımız için değil köy ve ilçe merkezimizde yaşayan vatandaşlarımızın da yararlanması için yapıyoruz. Hedeflerimize sizlerin desteği ve bize duyduğunuz güven sayesinde devam ettik. Bize olan güveninizi hiçbir zaman boşa çıkarmadık. Bundan sonra da çıkarmayacağız. Söz verdiğimiz her projeyi tamamladık ve Kırşehir’de yapılamaz denilen işlere imza attık. Prestij yolu projemiz sayesinde Kırşehir eşsiz bir şehir haline gelecek. Yollarımız daha modern ve daha kullanışlı olacak. Yaptığımız bu çalışma ile bu alanlarda hem yayalar hem de araç kullanıcıları daha rahat edecek”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir