05-06 Eylül 2015 tarihleri arasında Çorum’un Alaca ilçesinde gerçekleşen Judo müsabakasında Belediye Gençlik Spor Kulübümüz başarılara imza attı.

15 ilden 500 sporcunun katılımı ile Çorum’un Alaca ilçesinde gerçekleşen Judo müsabakasında Belediye Gençlik Spor Kulübü sporcularımız 4 altın, 2 gümüş, 5 bronz madalya aldılar. Ayrıca müsabakada erkek ve kızlar takım 3.sü olarak 3’lük kupa kazandılar.

Dereceye giren öğrenciler Melike Durgun, Umutcan Aydın, Zeki Koçan, Efe Ercan Başaran, Yavuz Ardıç, Batuhan Kaya, Melike Salman, Nazlı Tunç, Bilal Korkmaz, İlker Hürel ve Aleyna Hayat Metin.

Belediyemizin spora verdiği destekle gençlerimizin başarısı bizleri gururlandırıyor diye kaydeden Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci; “ Belediye olarak spora çok önem veriyor ve destekliyoruz. Spora verdiğimiz önemle Kırşehir’de spor alanları oluşturmaya çalışıyoruz. Açtığımız tenis kortlarımız ve yaz spor okullarına verdiğimiz destekle çocuklarımız, gençlerimiz artık daha fazla spora zaman ayırıyor. Gençlerimizi kutluyor başarılarının devamı diliyorum.” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir