Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci Kırşehir’de yaşayan Türkmenlerle bir ara geldi.  Yemekli toplantıda Türkmenlerle bir araya gelen Başkan Bahçeci;” Biz Ülke olarak sizlere  kapımızı açtık, Millet olarak her türlü desteği veriyoruz, bundan sonra da vermeye devam edeceğiz.Şuan dünyada küresel güçler yaşadığımız coğrafya da büyük oyunlar oynuyor. Bizler bu oyunları millet olarak nasıl bozulacağını 15 Temmuz gecesi gösterdik. Biz ülke olarak her zaman yanınızdayız ve her türlü ihtiyaçlarınızı gidermek için yanınızda olacağız. Birlik ve beraberliğimizin daim olması için sıkıca kenetlenmemiz gerekiyor.” dedi.
“Dünyanın her tarafında Türk insanı huzur içinde yaşamaktadır” diyen Başkan Bahçeci , Türk insanını yardımsever, kardeşlik duyguları en üst düzeyde, birlik ve beraberlik içinde yaşayan, vatanını ve milletini seven bir toplum olarak nitelendirdi. Yaşlısıyla, genci ve çocuğuyla misafirleri Kırşehir’de ağırladıklarını anlatan Başkan Bahçeci , bu süreç içerisinde zorlu bir kış dönemi geçirildiğini ve bu insanlara yardım elini uzatan herkese teşekkür ettiğini söyledi.Birbirimize hizmet ettiğimiz sürece, destek olduğumuz ve yardımlaştığımız sürece Allah’ın rızasını da kazanmış oluruz.
Bu dünyaya sadece kendimiz için yaşamaya, gezmeye, eğlenmeye gelmedik. İnanan insanlar olarak bizler bunun farkındayız. Hepimiz insanız, hepimiz kardeşiz. Bizim devlet anlayışımızda da ‘insanı yaşat ki, devlet yaşasın’ mantığı yürütülür.” diye konuştu.
Türkiye’nin herkese kucak açtığını belirten Başkan Bahçeci , kültürel bağlılıklar bulunan topluluklara karşı sorumluluklardan bahsetti. Dünyanın neresinde olursa olsun bir mazlum, bir yardıma muhtaç insan varsa Türkiye’nin ve Türk insanının hemen yardıma koştuğunu anlatan Bahçeci, “İnsana insan gibi yakışan yardımı yapmak bizim boynumuzun borcudur. İnsanı sevmeyi ve yardımlaşmayı da çocuklarımıza öğretmemiz lazım. Bizi biz yapan değerlerimize sahip çıkmalıyız. Bizler büyük bir aileyiz, bunu unutmamalıyız. İnsanları ayırmadan, kayırmadan sevmeliyiz. Bizi her ne kadar ayırmaya çalışsalar da bunu hiçbir zaman başaramayacaklar. İnşallah geleceğimiz çok güzel olacak. Biz, Türk devleti olarak her zaman sizin yanınızdayız. Kapımız her zaman herkese açık” ifadelerini kullandı.
Hayır işinde Kırşehir insanının adeta yarıştığını aktaran Bahçeci, Türkmenlerin de ilimizde yaşadığı sürece gerekli yardımı alacağına inandığını  sözlerine ekledi.  Başkan Bahçeci Yemek boyunca Türkmen vatandaşlarıyla yakından ilgilendi.
Yemekte Türkmenler Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci’ye Resim Portresi ,Kur’anı Kerim ve Bayrak hediye ettiler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir