Kırşehir Belediyesi 2013 yılı sıcak aslfat çalışmalarına Bağbaşı Mahallesi Üniversite yolu güzergahı ve tamamlanan 1. Etap TOKİ konutları bölgesinden başladı.
asfalt  Belediyelerin yaygın olarak uyguladığı tek tabaka uygulamasını terk eden Belediye Kara yolları standartlarında uygulama yapıyor.
Çalışmalar Bağbaşı Kavşağından Makissos Yol ayrımı, Üniversite dolmuş güzergahı ve şu anda alt yapı çalışmaları devam eden Şehit Nevzat Aslan Bulvarının yapılmasıyla Bağbaşı kısmında tamamlanacak.
Kırşehir için dayanıklı asfalt yapmak ve konforlu yollara sahip olmak için çalışıyoruz diye kaydeden Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, “Bizim felsefemiz, önce alt yapı sonra üst yapı çalışmalarını tamamlamaktır. Bu anlayıştan hareketle yaptığımız çalışmalarımızda önce alt yapı çalışmalarımızı tamamlıyoruz. Alt yapısı biten bir mahalle, bir cadde ve ya bir bölgede üst yapı çalışmalarımıza başlıyoruz. Bu sayede hem vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırıp hem de Belediyemizin kaynaklarını tasarruflu bir şekilde kullanarak, vatandaşlarımızın hak ettiği kalitede hizmeti vermek için çabalıyoruz” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir