Site icon Kırşehir Medya

Asfalt Çalışmaları Hızlandı

Kırşehir Belediyesinin 2013 yılı asfalt çalışmaları Bağbaşı Mahallesi Şehit Sahir Kurutluoğlu Caddesi, eski çevik kuvvet civarından başladı.
asfalt  Kırşehir için karayolları standartlarında dayanıklı asfalt yapmak ve konforlu yollara sahip olmak için çalışıyoruz diye belirten Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, “Bizim felsefemiz, önce alt yapı sonra üst yapı çalışmalarını tamamlamak. Bu anlayıştan hareketle yaptığımız çalışmalarımızda önce alt yapı çalışmalarımızı tamamlıyoruz. Alt yapısı biten bir mahalle, bir cadde ve ya bir bölgede üst yapı çalışmalarımıza başlıyoruz. Bu sayede hem vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırıp hem de Belediyemizin kaynaklarını tasarruflu bir şekilde kullanarak, vatandaşlarımızın hak ettiği kalitede hizmeti vermek için çabalıyoruz.
2013 yılı hem alt yapı hem de üst yapı sorunlarımızı hallettiğimiz, projeleri hayata geçirdiğimiz bir yıl olacak. Projelerimiz yaptığımız yoğun çalışmalar sayesinde hızla ilerleme kaydetmektedir. Şehrimizi her yönden geliştirecek projelerimizi yaparken yollarımızı da son derece önemsiyoruz. Kırşehir hızla büyüyen ve gelişen bir şehir yapısına sahip. Yol medeniyet demektir. Bizler de şehirleşme yolunda hemşerilerimizin beklentilerine her konuda cevap veriyoruz ve vermeye de devam edeceğiz. Çünkü bizler biliyoruz ki Kırşehir’imiz her şeyin en güzeline layıktır. Diğer pek çok alanda yaptığımız yeniliklerin yanı sıra, asfalt konusunda da yaptığımız yeniliklerle birlikte şehrimizi asfaltla buluşturmaya devam edeceğiz, böylelikle Kırşehir’de asfaltsız yol kalmayacak” şeklinde konuştu.

Exit mobile version