Başkan Bahçeci; “Asfalt yol demek, medeniyet demektir.”
Kırşehir Belediyesi Fen işleri Müdürlüğüne bağlı asfalt ekipleri Hızırağa Mahallesi Şehit Coşkun Taş caddesinde asfalt çalışmalarında başladı.yol çalışmalarına devam ediyor.
Çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Bahçeci; Bizim felsefemiz, önce alt yapı sonra üst yapı çalışmalarını tamamlayıp, üst yapı hizmetlerini tamamlamaktır. Nitekim bu sözden hareketle yaptığımız çalışmalarımızda önce alt yapı çalışmalarımızı tamamlıyoruz. Alt yapısı biten bir mahalle, bir cadde ve ya bir bölgede üst yapı çalışmalarımıza başlıyoruz. Bu sayede hem vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırıp hem de Belediyemizin kaynaklarını tasarruflu bir şekilde kullanarak, vatandaşlarımızın hak ettiği kalitede hizmeti vermek için çabalıyoruz. Asfalt sezonumuzun açılması ile birlikte ihtiyacı olan yollarımızda çalışmalarımızı yapıyoruz. Kırşehir için çalışmalarımızı titizlikle devam ettiriyoruz.
Asfalt yol demek, medeniyet demektir. Bizler de şehirleşme yolunda hemşehrilerimizin beklentilerine her konuda cevap veriyoruz ve vermeye de devam edeceğiz. Çalışmalarımız tamamlandığında Kırşehir de yollarımız daha rahat ve güzel olacak  ” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir