Kaman Ticaret ve Sanayi Odası’’nda (TSO) 8 yıldır Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Gazeteci Muzaffer Aktürk, oluşturduğu ekiple oda yönetimine talip olduğunu açıkladı.
kaman-tso  2 dönem TSO yönetiminde görev yapan Aktürk Matbaası ve Gazetesinin sahibi Muzaffer Aktürk, adaylığını açıklayan ilk kişi oldu.
Aktürk, adaylığıyla ilgili yaptığı açıklamada, Oda üyelerinden ve iş çevrelerinden aday olması konusunda baskılar geldiğini ifade ederek, sadece oda başkanlığı için değil, arkadaş ve dostlarının bu güvenini boşa çıkarmamak için aday olduğunu vurguladı.
Adaylığı konusunda aldığı olumlu tepkilerden dolayı tüm oda üyesi ve ilçenin önde gelenlerine teşekkür eden Muzaffer Aktürk; “Bizim misyonumuz siyaset üstüdür. İlçede faaliyet gösteren iş adamlarını herhangi bir siyasi görüş ve grup ayrımı yapmaksızın bir araya getirmek ve güç birliği sağlamaktır. Seçimler gelip geçer, hayat ve ekonomik mücadele süreklidir. Birbirimizi üzmeden bu süreci atlatıp hep birlikte ilçemiz ve çocuklarımızın geleceği için ortak hareket etmeliyiz” dedi.
İlçe ekonomisinin üretmekten geçtiğini belirten Kaman TSO Başkan Adayı Muzaffer Aktürk, ”Perakende ve hizmet sektörünün ötesinde üretime yönelmeliyiz. Organize Sanayimizi, ziraat ürünlerimizi ve Kaman cevizimizi birer sanayi ürününe dönüştürüp artı bir katma değer sağlamamız gerekmektedir” şeklinde konuştu.
Kaman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı seçimlerinin Şubat ayı içerisinde yapılacağı bildirildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir