Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası ile Türk Ekonomi Bankası (TEB), esnafa 500 bin TL’ye kadar kredi verilmesini sağlayan anlaşmaya imza attılar.
teb  Kırşehir’de yeni şube açan Türk Ekonomi Bankası Ahi esnafının yaşadıkları maddi sıkıntıdan kurtulmaları ve sezona daha rahat girmeleri için önemli bir kredi uygulamasını Kırşehir TSO ile imzaladığı anlaşma ile hayata geçirdi.
TEB Kırşehir Şube Müdürü Osman Burla, Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası ile yapılan görüşme sonucunda, oda üyelerine 3 ay sonra ödemesiz 36 aya varan vadelerde 500 bin TL’ye kadar olabilecek kredi anlaşması yaptı. Kırşehir TSO toplantı salonunda gerçekleşen imza törenine TSO Başkanı Müfit Göçen, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Selahattin Ekicioğlu. Yönetim Kurulu Üyeleri Bülent Batı ve Mehmet Işık ile TEB KOBİ Bankacılığı Bölge Satış Müdürü Serkan Kitiş, TEB KOBİ Bölge Satış Yöneticisi Yunus Arslan, TEB Kırşehir Şube Müdürü Osman Burla, TEB Kırşehir KOBİ Bankacılığı Yöneticisi Ebru Baturalp ve TEB Kırşehir İşletme Müşteri İlişkileri Yönetici Yardımcısı İbrahim Avşar katıldı.

kaynak : bireysel kredi başvurusu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir