Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı imkanlarından faydalananlar artık PTT Şubelerinden de ödeme yapabilecekler.
ptt  PTT Baş Müdürü Hayrettin Ceyhan, “PTT 2022 sayılı yasa gereğince Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı ödemeleri PT T Şubelerince yapılmaktadır” dedi.
Ceyhan, “Türkiye genelinde 2022 sayılı yasa gereğince özürlü vatandaşlarımıza yaşlılarımıza ödemeler yapmaktayız. Daha önce Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK)  tarafından yapılan ödeme bizimle anlaşma yapılarak sağlanmışsa da şimdi tamamen  Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı aracılık yapmaktadır. Buradan verilmesi gereken üç aylık, aylık her türlü yardımları PTT Genel Müdürlüğü olarak Türkiye genelinde bütün ödemeleri biz yapıyoruz.
Üç ayda bir yaşlı, özürlü vatandaşlarımızı bunun yanında dul ve yetim ödemeleri yapıyor Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı, o ödemeleride bizim şubelerimiz yapmaktadır. Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Vakfı tüm ödemelerinin de PTT Şubelerince yapılması çalışması yürütülüyor. Bu çalışma sonrasında kart vereceğiz ve aynı ATM’lerde ki gibi ödemeyi alacak kişi kartla şube müdürlüklerimize sıraya girmeden ATM’den işlerini halledecek” şeklinde konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir