Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası, odaya hizmet eden eski ve yeni yöneticileri onurlandırmak için bir tören düzenleyerek plaket verdi.
Törenin açılış konuşmasını yapan Kırşehir TSO Başkanı Müfit Göçen, oda çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
tso Göçen, mevcut binanın yetersizliğinin tespiti ardından çalışmalara başladıklarını ve şu anki duruma gelmesi için tüm mesaileri ve güçlerini harcadıklarını belirterek, “Yeni binamız hayırlı olsun. Sadece bu çalışmalar ile kalmadık ve teknolojik imkanları da oda üyelerimiz hizmetine sunacağız. Yakın zamanda üyelerimiz odaya gelmesine gerek kalmayacak. Bir program vasıtası ile işyerlerinden oda faaliyetlerini takip edip, müdahale edebilecekler” dedi.
Kırşehir TSO ve Kırşehir ESOB’un gayretleri ile Kırşehir’de yapımına belediye tarafından başlanan cumhuriyet tarihinin ilk külliye inşaatına çok büyük katkılar sağlandığını da hatırlatan Göçen, “Kırşehir ilk defa bu kadar büyük bir hibe destek aldı. 7 Milyon TL’lik hibe destek TOBB’da da bir ilktir. Kırşehir ESOB’un da çalışmaları ile 5 Milyon TL’lik bir destek elde edildi. Bu toplanan 12 Milyon TL ile Ahilik Külliyesinin ilk etabını yapabiliyoruz. Kırşehir’e hayırlı olsun” şeklinde konuştu.
Davetlerini kırmayarak törene gelen eski ve yeni yöneticilere teşekkür eden Müfit Göçen, daha sonra protokol üyeleri ile birlikte plaketlerini sahiplerine takdim etti.
Kırşehir TSO toplantı salonunda düzenlenen plaket törenine, Vali Yardımcısı Kenan Örten başta olmak üzere, Belediye Başkan Vekili Fethi Eroğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Sulu, Emniyet Müdürü Mustafa İncebay, Defterdar İsmet Tapar, SGK İl Müdürü Mehmet Ali Fırat, İŞKUR İl Müdürü Ömer Faruk Akyol, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı Bahamettin Öztürk, AK Parti İl Başkanı Salih Çetinkaya, CHP İl Başkanı Yılmaz Zengin ve oda üyeleri ile çok sayıda iş adamı katıldı.
Törende geçmişte yönetim kurulu başkanlığı yapan İhsan Yeşilli, Ömer Deli, Elvan Köysüren, Aydın Atabey ve Mehmet Çopuroğlu ile meclis başkanlığı görevinde bulunan Mehmet Nuri Ekerbiçer, Mehmet Metintürk, Ömer Deli, İhsan Yeşilli, Ahmet Aslan, Ayetullah Kayapa, Hayri Aslan ve Nuri Bahçeci ile mevcut Meclis Başkanı Zafer Çam, Meclis Başkan Vekili Ömer Çetiner, Yönetim Kurulu Başkanı Müfit Göçen, Başkan Vekili Selahattin Ekicioğlu ile yönetim ve meclis üyeleri B. Bülent Batı, İbrahim Altıparmak, Eşref Aşık, Hakan Kaya, Mehmet Işık, Rasim Duran, Abdurrahman Duran, Mehmet Aslan, Çağatay Han Torun, Süleyman Altıparmak, Turgay Çopuroğlu, İsmet Akpınar, Ramazan Dumlupınar, Bekir Uygur, Mehmet Çopuroğlu, Ömer Gürler, Şuayip Eraslan, Mehmet Badem, Bilal Şimşek, Kenan Yanık, Asım Eraslan, Fatih Mahmutoğlu, Sinan Gömcü, Hasan Eraslan ve Mehmet Ali Selçuk’a plaket verildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir