Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu yeni başkanını seçti.
tso-yeni  Başkan Selahattin Ekicioğlu, “Projelerle dolu bir dönem geçireceğiz. İlk hedefimiz Kırşehir’in eksiklik haritasını çıkarmak olacak” dedi.
Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyelerinin seçiminin ardından TSO Başkanlık makamını alan Selahattin Ekicioğlu yeni dönemde yapacakları projelerini anlattı. Ekicioğlu, “Kırşehir TSO’nun seçimini tamamladık. Görev taksimini yaptık. Yeni ekiple yeni sinerji kazandıracağız. Ekonominin şeklini belirleyeceğiz. Fakat bu belirlemede öncelik sıramız yönetim kurulu toplantımızla birlikte gerçekleşecek. Organize Sanayi, Hayvancılık, Tarım, Jeotermal bölgesi belirlenecek. İlk adımda yapılması gerekeni öncelikli alıp ikinci belirlediğimiz sorunu çözeceğiz” şeklinde konuştu.
ÖNCE EĞİTİMLİ GENÇLİK
Ekicioğlu, “Kırşehir’de şuana kadar sorunların eğitimli gençlikle yansımadığını düşünüyoruz. Bu enerji dolu eğitimli gençlerin hayata katkılarını arttırma yoluna gideceğiz. Eğitimli gençler sorunlara daha farklı şekilde bakar ve sosyal hayatta da etkili olurlar. Ekonomide oluşan sorunların çözümü için 12 meslek  gurubu ile görüşecek sorunlara çözüm bulacağız. Geçmiş yönetime TOBB Başkanı söz vermişti.İnşallah görüşmeleri hızlandırıp bacasız fabrika olarak gördüğümüz üniversiteleşmenin hızlandırılmasını yapacağız. Sizlerden isteğim bizleri sürekli kontrol altında tutarak yaptığımız çalışmaları mercek altına almanız ve bizleri olumlu olumsuz yönde eleştirmenizdir” ifadelerini kullandı.
– TİCARET SANAYİ ODASI YÖNETİM KURULU GENÇLEŞTİ
– PROJELERLE KIRŞEHİR’İN EKSİKLİK HARİTASI ÇIKARILACAK
– İLK HEDEF EĞİTİM

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir