Kırşehir’de görme engelli müteahhit Muhsin Geyik, “Kırşehir’in kendisini idare edebileceği komplike bir tesis ile birlikte tarihi bir ilke inşallah imza atacağız” dedi.
geyik  Geyik yaptığı açıklamada, “Kırşehir’de her şeyin bir arada bulunduğu komplike bir tesis düşünüyoruz. Gerekli ön çalışma ve altyapıyı yaparak şehirde eksik olan yönleri ortaya çıkardık. Özgür Gökkaya kardeşimle birlikte oluşturacağımız site, Kırşehir’de sosyal aktivitelerin de bir arada yaşanacağı komplike bir tesis olma özelliğini taşıyacak. 70 milyonluk yatırım için Kırşehir’de düğmeye basarken görmeyen gözüme bana verilecek destek ile göz olunmasını temenni ediyorum” dedi.
Geyik, yapılacak olan site ile ilgili olarak hemen hemen herkesle istişare halinde olduğunu ifade ederek, “Kırşehir’e oluşturacağımız yatırım kaba hesapla 70 milyonun üzerine çıkıyor. Bizler halkın ihtiyaçları doğrultusunda site oluşumunu yaparken şehir merkezini yapacağımız sitede hayal ediyoruz. Şu anda bilinen Kırşehir’in en büyük yatırımını kendi alanımızda gerçekleştireceğiz. Düşündüğümüz projede her kesim kendinden bir şey bulacak. Sitenin güvenlik görevlisi, otoparkı, site sakinlerinin düğün organizasyonunu yapabileceği düğün salonu, taziye evi, AVM ve aklınıza gelebilecek birçok şey görülebilecek” şeklinde konuştu.
Kırşehir’in Çukurçayır Mahallesi’nde başlayacak site çalışmasının en az üç yılda tamamlanması hedefleniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir