Ahiler Kalkınma Ajansı mali destek verdiği işletmeleri yerinde gezerek inceliyor.
5-ilin-valisi  Kırşehir’de Eraslan Güneş Enerji Sistemlerini gezen 5 ilin valisi yapılan çalışmalar hakkında yerinde bilgiler aldı.
Ahiler Kalkınma Ajansı mali destek verdiği işletmeleri yerinde inceledi. Kırşehir Organize Sanayi Bölgesinde bulunan Eraslanlar Güneş Enerji Sistemlerini yerinde gezen ve inceleyen heyet yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Güneş Enerji Sistemleri Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Eraslan 5 ilin valisine yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
Gezi sonrasında açıklamada bulunan AHİKA Yönetim Kurulu Başkanı Kırıkkale Valisi Ali Kolat, “Kırşehir’de yapılan çalışmaları yerinde gördük. Süleyman beye teşekkür ediyorum. Bu ayki AHİKA yönetim kurulu toplantısını Kırşehir’de yapacak ve çalışmaları yerinde izleyeceğiz. Verdiğimiz desteğin nasıl sonuçlar doğurduğunu yerinde görüyoruz. Gerçekten de güneş enerjisi ile yenilikçi bir yaklaşm içerisinde çalışmalarını sürdürmekteler. Bizde detek vermiştik. Ciddi manada istihdama ve ihracata yönelik bir firma bizleri mutlu etti” dedi.
Geziye Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, Aksaray Valisi Selami Altıok, Kayseri Valisi Orhan Düzgün, Kırıkkale Valisi Ali Kolat, Kırşehir Valisi Özdemir Çakacak, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Ticaret Sanayi Odası Başkanı Selehattin Ekicioğlu’da katıldı.
– AHİLER KALKINMA AJANSI MALİ DESTEK VERDİĞİ İŞLETMEYİ GEZDİ
– 5 İLİN VALİSİ KIRŞEHİR’DE BULUŞTU

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir