Valimiz Sayın Özdemir Çakacak, Yusuf Demir Bilim ve Sanat Merkezi’nde incelemelerde bulundu.

vali-talebelerZiyaretinde Sayın Valimizi, Şehir Ulusal Eğitim Müdürü Osman Elmalı, Okul Müdürü Derviş Ünsal, öğretmenler ile talebeler karşıladı.

Ziyaretinde, yaptıkları projeleri gençlerden dinleyen Sayın Valimiz, onlara gelecekteki hedeflerini sorarak talebelerden hedeflerini her zaman yüksek tutmalarını istedi.

Belirlenen hedeften hiçbir zaman sapılmaması gerektiğini ve çalışınca muvaffak olunacağını belirten Sayın Valimiz; “Amaçlar ne kadar büyük olursa olsun, ona erişmek için son sürat yol alıyorsanız, varacağınız nokta daima normalin ilerisi olur. Bugün hepiniz talebesiniz, ancak gelecekte bizim yerimizde olacak, ülkeyi sizler idare edeceksiniz. Bu nedenle kendinizi çok iyi yetiştirmeli, boş zamanlarınızı iyi değerlendirmeli, size katkı sağlayacak faaliyetlerle ilgilenmelisiniz. Kitaplarla arkadaş olun, bol bol kitap okuyun. Kendinizi ne kadar iyi yetiştirirseniz, yarın da o kadar verimini alırsınız. Burada çok güzel çalışmalar yaptığınızı gördüm ve bundan mutluluk duydum.” dedi.

Sayın Valimiz, konuşmasından sonra, Ulusal Eğitim Bakanlığı’nın Eğitim dalındaki “Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülü” dahilinde Yusuf Demir Bilim ve Sanat Merkezi Müdürlüğünün ‘Etkinlik Temelli Eğitim Seti’ isimli projeden Yenilikçilik Beratı alarak ilimiz eğitimine katkıda bulunan Okul Müdürü Derviş Ünsal ve Sosyal Bilgiler Öğretmeni Erşah Kayapınar’a muvaffakiyet dokümanlarını verdi.

Daha sonra sınıfları gezen Sayın Valimiz, talebelerle beraber dersleri dinleyerek, gençlerin hazırladıkları ve üzerinde çalıştıkları çeşitli projeleri yerinde inceledi.

Sayın Valimizin ziyareti, Şehir Ulusal Eğitim Müdürü Osman Elmalı ve Okul Müdürü Derviş Ünsal’dan yürütülen faaliyetler ile ilgili bilgiler alması ile son buldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir