Fatma Bacı Sevgi Evleri’ni ziyaret eden Valimiz Sayın Necati Şentürk, eğitimde başarı gösteren 27 çocuğu ödüllendirdi.

Valimiz Sayın Necati Şentürk’ün Sevgi Evlerine yaptığı ziyarette, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ramazan Baykara ve kurum yöneticileri katıldı.

Sevgi Evleri’nde çocuklardan derslerine çok çalışmalarını isteyen Valimiz Sayın Necati Şentürk, çocuklarımızın en iyi bir şekilde yetişmelerini sağlamak için devletimizin her türlü imkânı sağladığını söyledi.

Çocukların başta eğitim olmak üzere ruhen ve bedenen iyi yetişmelerini sağlamak için Sevgi Evleri’ni sık sık ziyaret ettiklerini belirten Valimiz Sayın Necati Şentürk; “Daha önceki ziyaretimde 2014-2015 eğitim ve öğretim yılı ilk yarısında takdir ve teşekkür alan öğrencilerimizi ödüllendireceğimi söylemiştim. Bugünkü ziyaretimizde bu sözümüzü yerine getirerek başarı belgesi alan 27 çocuğumuzu ödüllendiriyoruz. Ülkemizin geleceği olan çocuklarımız bizlere birer emanettir. Onları iyi bir şekilde hayata hazırlama gayreti içerisindeyiz. Allah devletimize zeval vermesin. Çocukların bütün ihtiyaçlarını karşılayan devletimiz, onlara kucak açmaya devam edecektir.” şeklinde konuştu.

Başarılı çocuklara çeşitli hediyeler veren Valimiz Sayın Necati Şentürk’ün ziyareti, kurum yetkililerinden bilgiler alması ile sona erdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir