Kırşehir’de özel bir sürücü kursu trafik bilincine teşvik etmek için ehliyet sınavında başarılı olan kursiyerine altın hediye etti.
Özel Murat sürücü kursu Müdürü Şaban Ekici, “Trafik eğitiminde bizler için önemli olan sadece otomobil sürmesini öğretmek değil bilinçli sürücü yetiştirmek” dedi.
surucu-kursu  Ekici açıklamasında, “Trafikte saygınlığı ve trafik bilincinin yükselmesine teşvik amaçlı yaptığımız bir uygulamadır. Amacımız trafiği daha uygun davranışlı ve bilinçli şoförler yetiştirmek. Bu yüzden tam puan almaya teşvik amaçlı çeyrek altın ödülü koyduk. Ödülü kazanmak için yarışan kursiyerlerimiz dersleri daha bir yakından titizlikle işliyor ve çalışıyorlar. Böylece trafiğe güzel davranışlı ve trafik bilinci olan şoförler çıkıyor bu da trafiği uygun ve düzenli hale getiriyor. Bu uygulamanın her yıl yapıldığını ve güzel sonuçlar aldığımızı görüyoruz. Ehliyet almaya hak kazanan arkadaşlara kazasız belasız trafikte nice günlere diyorum. Allah kazalardan sakınsın bizleri” şeklinde konuştu.
Girdiği sınavlarda başarı kazanan Nurten Gökçebel be Burak Aykır, sürücü kursu tarafından çeyrek altınla ödüllendirildi.
– TRAFİK BİLİNCİNE TEŞVİK
– SÜRÜCÜ KURSU KURSİYERİNE BAŞARILI OLUNCA ALTIN HEDİYE ETTİ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir