Ahi Evran Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci öğrencilerle bir araya geldi.
Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Özkan Görgülü, üniversite öğretim üyeleri ve çok sayıda öğrencinin katıldığı söyleşi’de Başkan Bahçeci, “19 Mayıs Gençlik ve spor bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum. Siz gençler bizim yarınlarımız, geleceğimizsiniz. Atatürk’ün dediği gibi muasır medeniyetler seviyesine ulaşmak için çok çalışmamız gerekiyor” dedi.
politika  Bahçeci söyleşide,  “Ahi Evran Üniversitesi 2006 yılında kurulmuş ve kurulduğu günden bu güne değişen ve gelişen bir üniversitedir. Üniversiteler şehirlere sadece maddi kazanç sağlayan kurumlar değil, şehre sosyal, kültürel, sportif ve entelektüel açılardan katkı sağlayan kurumlar olmalıdırlar. Ahi Evran Üniversitesi gerek akademik kadrosuyla gerek her alanda yaptığı çalışmalarla şehrimize bu açılardan katkı sağlamaktadır. Biz Belediye olarak göreve geldiğimiz günden bu yana halkın her kesiminin nabzını tutmaya, onlarla istişare içinde olmaya özen gösterdik. İstişare yapmanın önemini her zaman bildik. Halk her zaman en iyisini bilir düşüncesi ile hareket ettik. Üniversite öğrencileri ile de hem söyleşi yaparak hem de zaman zaman bir araya gelerek sorunları dinledik. Bu bir araya gelmeler her iki taraf açısından her zaman çok faydalı olmuştur. Biz sizi dinleyerek kendimizi tekrardan bir kontrol etme, çalışmalarımızı gözden geçirme ve belediye olarak neler yapmalıyız gibi konuları üzerinde eğildik “ şeklinde konuştu.
SİYASET ZOR VE FEDAKÂRLIK İSTER
Siyaset hayatına da değinen Başkan Bahçeci, ” Siyaset zor ve fedakârlık isteyen bir meslektir. Belediye olarak Kırşehirliler için hayaller kurduk ve doğru olanı yapmak için istişarelerde bulunduk. Belediyecilik zor bir iştir. Büyük bir bütçeyi yöneteceksin, büyük bir kurumu yöneteceksin, halkı yöneteceksin ve büyük işler yapacaksın. Biz bunların hepsini gerçekleştirmek için genç ekibimizle gece gündüz demeden çalıştık. Şehrimiz için kurumsal logomuzdan başlayıp farklı projelere kadar çok sayıda değişiklik yaptık. Şehrin kaderini belirleyen kurumlar belediyeler, yerel yönetimlerdir. Başarılı şehirlerin ardında çok çalışan belediyeler yatmaktadır. Biz hep bu bilinç ve anlayış ile küçük hesaplar yapmadan şehrimiz için en iyisini yapmaya çalıştık “ ifadelerini kullandı.
Toplantı söyleşinin ardından üniversite öğrencilerinin başkana soru sorsmasının ardından hatıra fotoğrafının çekilmesi ile son buldu.
– KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI BAHÇECİ, ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ
– BAŞKAN YAŞAR BAHÇECİ:
-“SİYASET ZOR VE FEDAKARLIK İSTEYEN BİR MESLEKTİR”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir