Eğitim Bir Sen Kırşehir Şube Başkanı ve Memur Sen Kırşehir İl Temsilcisi Ali Rıza Aka, Şube Başkan Vekili Naci Sargın ve Şube Başkan Yardımcıları Ahmet Koç ve Necmettin Turan Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kudret Saylam’ı ziyaret etti.
rektor  Ziyarette üniversite personeliyle ilgili fikir alış verişi yapılarak üniversitenin bugünkü durumu ve geleceğe dönük planları ve yapılan çalışmalar hakkında Şube Başkanı Ali Rıza Aka Rektör Prof. Dr. Kudret Saylam’dan bilgi aldı.
Rektör Saylam, TOKİ tarafından kısa zamanda üniversitenin çeşitli birimlerinin yapımına başlanacağını ve bu birimlerin bitirileceğini ifade etti. Üniversite kampüs alanının ve yeşil alan düzenlemesinin yapıldığını, yolların asfaltlama çalışmalarının da kendileri göreve gelir gelmez tamamlandığını ifade eden Rektör Prof. Dr. Kudret Saylam, bu çalışmaların yanında bilimsel ve kültürel alanlarda da Ahi Evran Üniversitesi’nin aktif olduğunu söyledi.
Şube Başkanı Aka ise,  “Bu çalışmalar sevindirici çalışmalar. Çalışmalarınızda başarılar diliyoruz. Ayrıca bir önceki ziyaretimizde dile getirdiğimiz ve üyelerimize duyurduğumuz promosyonla ilgili uygulamanızdan ötürü teşekkür ediyoruz. Promosyonlarda en yüksek teklifi veren bankayla anlaşılması ve bu promosyonların bir defada bütün çalışanlara unvan ve maaş ayrımı yapılmadan verilmesi çalışanları memnun etmiştir” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir