Kırşehir’de Toplum Destekli Büro Amirliği ekiplerince yürütülen ‘Trafikte Eğitimli Çocuklar Güvenli Yolculuklar Projesi’nin kapanış ve ödül töreni yapıldı.
toren  Programın açılış konuşmasını yapan Toplum Destekli Büro Amirliği Şube Müdür Erdal Özbek, “Proje de beklenen hedefe ulaştık. Kırşehir’de kurumlarımızla istişareli şekilde çalışmalar yürüttük. Trafik eğitimleri yaparak çocuklarımızın her bölgede ve her konuda kurumlarımızdan aldığımız desteklerle bilinçlendirme çalışmaları yaptık” dedi.
Proje ortakları ve öğrencilerin ilgi ile izlediği programda yapılan çalışmayı değerlendiren İl Emniyet Müdürü Mustafa İncebay, “Kaza, sadece Türkiye’de değil dünyanın her yerinde üzerinde önemle durulan bir problem. Bir milyondan fazla insan trafik kazalarında hayatını kaybetmekte gerçekleşen trafik kazalarında birincil etken eğitimsizlik bizlerde bu noktada bir çalışma başlattık. Yapılan düzenli ve istikrarlı çalışmalar sonucunda başarıya proje ortaklarımızla birlikte ulaştığımızı düşünmekteyim” şeklinde konuştu.
Projeye destek veren ve eğitim alan çocuklar  program sonunda katılım ve teşekkür sertifikaları ile ödüllendirildi.
TRAFİKTE EĞİTİMLİ ÇOCUKLAR GÜVENLİ YOLCULUKLAR PROJESİNİN KAPANIŞ VE ÖDÜL TÖRENİ YAPILDI

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir