Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, bu hafta sonu yapılacak Lisans Yerleştirme Sınavı’na (LYS) girecek adaylar için bir mesaj yayınladı.
sinav  Sınavda tüm gençlere başarılar dileyen Bahçeci, “Yıllar boyu çalışmalarının karşılığını almak için ter dökecek gençlerimizi LYS’ye girmenin heyecanı sardı. İnsan hayatının önemli dönüm noktalarından biri olan üniversite sınavı sonrasında birçok gencimiz hayatını çizecek ve önemli bir engeli aşmış olacak. Bu zorlu sınav sonrası mesleklerini, dolayısıyla geleceklerini belirleyecek olan tüm gençlerimize başarılar diliyorum” dedi.
Bahçeci, “Yaşamımızın bir döneminde bu zorlu sınavı aşmak için birçoğumuz çaba gösterdik ve tedirginlik ile karışık bir heyecan yaşadık. Ama bu heyecan LYS’de strese ve gerilime neden olmamalı. Sınavı kazanamamak dünyanın sonu olmadığı gibi, hazırlık döneminde ellerinden geleni yapan gençlerimiz asla ümitsizliğe düşmemelidir. Gireceğiniz sınavda heyecandan uzak kalarak, tüm bilgilerinizi kararlılıkla vereceğinizi umuyorum. Başta esnaflarımız olmak üzere herkesi sakin ve sessiz bir hafta sonu geçirmeye davet ediyoruz. Bu sessizlik gençlerimiz ve ülkemizin geleceği açısından çok önemlidir. Geleceğimizin teminatı olan gençlerin sessiz ve stressiz bir sınav geçirmelerini ümit ederek tüm adaylarımıza başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir