Kırşehir Polis Meslek Yüksek Okulu yapılacak törenden sonra geçen yıl ilk defa mezun olan 241 öğrencinin ardından, ikinci mezunlarını vermeye hazırlanıyor.
pmyo  Mezuniyet öncesi Kırşehir Polis Meslek Yüksek Okulunda kura heyecanı yaşandı. 2 yıllık eğitimini tamamlayan 230 öğrenci, bu yıl ikinci defa uygulanan akıllı kura sistemi ile görev yapacağı illeri tercih ettiler.
Akıllı kura sistemine göre mezun olmaya hak kazanan öğrenciler başarı sıralamasına göre, tüm arkadaşları ve komisyonun huzurunda sıra ile gidecekleri illeri seçtiler.
Kura öncesi salonda büyük heyecan yaşanırken kura sonrası ise daha önce gitmek istedikleri illeri seçenlerde sevinç, kalan illerden birini seçmek zorunda kalanlarda ise buruk bir sevinç gözlendi. Kurada  44 değişik şehirde değişik sayılarda olmak üzere toplam 230 polis adayının görev yerleri belli oldu. Kurada en fazla 70 polis adayı İstanbul İl Emniyet Müdürlüğüne atandı. Bu yıl Kırşehir Emniyet Müdürlüğü’ne Kırşehir Polis Meslek Yüksek Okulundan öğrenci atanmadı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir