Kırşehir’in Kaman İlçesinden Fen ve Teknoloji Öğretmeni Ramazan Mıhçı, ‘Fark Yaratan Öğretmenler’ adlı organizasyonda Kırşehir’i Ankara’da temsil etti.
ogretmenimiz  Öğretmenler Günü organizasyonları kapsamında Ankara’da Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme Genel Müdürlüğü tarafından yapılan değerlendirme sonucunda Ramadan Mıhçı, Kırşehir’in eğitimde fark yaratan öğretmeni seçilerek Ankara’da düzenlenen Öğretmenler Günü Kutlama programına davet edildi.
Kutlama programı kapsamında Kırşehir’i temsil eden Mıhçı, TBMM Başkanı Cemil Çiçek tarafından verilen kabulde yer alırken, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay tarafından düzenlenen organizasyonda yer aldıktan sonra Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile öğle yemeğinde bir araya geldi.
Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı tarafından günün anısına düzenlenen katılım belgesini alan Ramazan Mıhçı, ‘Eğitimde kalitenin artması adına çalışmalarının artan bir ivme ile devam edeceğini’ söyledi.
2009-2010 Eğitim-Öğretim yılı faaliyetleri çalışmaları kapsamında, Kaman Faik Güngör İlköğretim Okulu öğrenci, öğretmen, idareci ve velilerine “Domuz Gribi ve Korunma Yolları” ana temalı eğitimler veren Mıhçı, Okul öğrencileri arasında farkındalık yaratmak amacıyla resim, şiir ve kompozisyon yarışmaları tertiplenmiş,dereceye giren eserler okulumuz duyuru panolarında sergilenmiş ve öğrencileri ödüllendirerek teşvikte bulunmuş.
Siğara ve zararlarını anlatan çalışmaları ile beğeni toplayan Mıhçı, Sigara ve alkol kullanımı ile hastalıklar arasındaki ilişkileri göstermek ve zararlarına dikkat çekmek amacıyla, ilçe genelinde  bilimsel çalışma esaslarına göre hazırlanan bin 455 kişiye yaptığı anket uygulaması ile dikkat çekmiş.
Kırşehir’i temsil eden Ramazan Mıhçı, evli ve Atatürk Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji mezunu olarak Kaman’da görevine devam etmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir