Kırşehir’de özel bir hızlı okuma kursu ile Kırşehir Belediyesi arasında gerçekleştirilen protokolle Aile Yaşam Merkezi’nde gerçekleştirilen ‘Hızlı Okuma’ kursu sonucunda eğitimini tamamlayan kursiyerler sertifikalarını aldı.
hizli-okuma  Sertifika törenine katılan Kırşehir Belediye Başkan Yardımcısı Yaşar Sulu, ‘Eğitim kadar okumak da çok önemlidir. Bu yüzden iyi bir iş yapıldığına inanıyorum’ dedi.
Kırşehir Belediyesi Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen sertifika töreninde elli öğrenci gördükleri eğitim sonunda sertifikalarını aldı.
Özel Hızlı Okuma kursu Müdüresi Simge Filoğlu yapılan kurs sonucunda Kırşehir’de önemli bir eksikliği giderme yolunda olduklarını belirterek, “Kurs süresi boyunca bizlere daima destek olan Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci’ye teşekkürü borç bilirim. Burada bulunan öğrencilerimiz Öğretmenimiz Selda Öz hanım efendinin eğitim sürecinden başarı ile geçmişlerdir. Selda hanıma kurs boyunca gösterdiği özverili davranışı ile yaptığı katkıdan dolayı teşekkür ederim. Hızlı okuma bireysel çalışmanın yanı sıra bir ekip çalışması işidir.
Aile Yaşam Merkezi ile birlikte öğretmen arkadaşımızın uyum içerisinde çalışma sergilemesi ve öğrencilerimizde ki istek sonucunda istediğimiz başarıya ulaştık. Burada kurs süreci ve kurs sonunda bizleri destekleyen öğrenci velilerimiz ilk günlerden beri daima yanımızda olan Kırşehir Belediyesi,Kırşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kırşehir Valiliğine teşekkür ederim” dedi.
Sertifika töreni öncesinde AileYaşam Merkezinde eğitim veren saz sanatçıları katılımcılara konser verirken elli öğrenci sertifikalarını öğretmenlerinin elinden aldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir