Ahi Evran Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Ahiler Kalkınma Ajansı işbirliği ile “Bilgi Çağında Yönetim Stratejileri” ana temalı bir seminer 26 Nisan Cuma Günü düzenlenecek.
kuantum_fizigi_dusunce_uzay_dunya_demokritos_einstein_bohr_planck_03  Seminer de “Bilgi Yönetimi ve Karar Vermede Kör Noktalar”, “Geleceğin Yönetim ve Liderlik Anlayışı”, “Bilgi Çağında Başarılı İnsan Modeli”, “Bilgi Çağında Akıl Yatırımları ve Kişiselleştirme Stratejisi” başlıklı sunumlar gerçekleştirilecek. Seminere, Başkent Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Abdulkadir Varoğlu, İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Salih Güney, Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Berat Bir ve Yakın Doğu Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mustafa Sağsan katılacak.
Etkinliğin organizatörlüğünü yürüten İ.İ.B.F Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Kürşad Zorlu yapılacak sunumların hedef ve içerik olarak Kırşehir’de bir ilk olduğunu ifade etti. Kürşad Zorlu, “Bilgi günümüzün en önemli gerçeği ve gücü haline gelmiş durumda. Bireyler, örgütler ve hatta devlet bilgiyi en iyi şekilde kullanabildiği ölçüde başarıya yaklaşabilmekte ve rekabette öne alabilmektedir. Kırşehir’de düzenlediğimiz bu organizasyon her şeyden önce bilginin önemi üzerinde farkındalık oluşturabilmesi ve bilginin elde edilerek etkin bir şekilde kullanılabilmesinin yollarını ortaya koyacaktır. Katılımcıların bireysel yaşamları kadar çalışma hayatında da başarı sağlamak adına önemli kazanımlar elde edeceklerini düşünüyorum. Bu önemli bilimsel etkinliğin gerçekleşmesinde desteklerini esirgemeyen Ü Üniversite Rektörü Prof. Dr. Kudret Saylam’a ve AHİKA Genel Sekreteri Fatih Yıldız’a teşekkür ediyorum” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir