Kırşehir Belediyesi tarafından il genelindeki okulların çevre düzenlemesi yapılarak, yeşil alanların artırılması için ağaçlandırma çalışmaları başladı.
okul  Kırşehir Belediyesi Cacabey İlköğretim Okulu çevre düzenlemesi çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Çalışmalar kapsamında 8’lik kilit parkeyle zemin çalışması yapılarak ağaç diplerine bordür çekildi. Okul bahçesinin daha düzgün olması için ağaçlandırma çalışmaları yapılacak. Ayrıca mevcut çöp kovaları değiştirilerek bir adet kamelya da yerleştirilecek.
Kırşehir’in çehresini değiştirmek için yoğun bir şekilde çalıştıklarını belirten Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, “Yaptığımız çalışmalarla okul çevrelerinin daha düzgün olması için çalışıyoruz. Okullardan gelen taleplerin de değerlendirilerek yapılan çalışmalar her yıl olduğu gibi bu yılda yoğun bir şekilde devam edecek. Öğrencilerin daha rahat ve daha sağlıklı çevrelerde eğitimlerini almaları için belediye olarak üzerimize düşen görevi yapıyoruz. Daha yeşil okullar için başlattığımız çalışmalarımız kapsamında il genelindeki okullarımızı ağaçlandırmaya ve çevrelerini düzenlemeye devam edeceğiz ” şeklinde konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir