Başkan Bahçeci; ” Geleceğimizin mimarları ve gelecek nesilleri yetiştiren öğretmenlerimiz her zaman takdiri hak ediyor.”

okullar  Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci okulları ziyaret ediyor.

Halkın isteklerini dinlemek ve belediyenin yapmış olduğu hizmet ve projelerle ilgili bilgi vermek için gerçekleştirilen ziyaretler kapsamında okul ziyaretleri devam ediyor.
Vatandaşların taleplerinin yerel yönetimler için çok önemli olduğunu vurgulayan Bahçeci,” Siyaset yaparken halkı dinlemek çok önemli. Başarılı olmak için ilk önce halkın mutlu olması gerekiyor. Bu yüzden siyaset halkı mutlu etme sanatıdır. Halkın sesi yapılacak hizmetlerin kaynağıdır. İstediğiniz kadar akıllı olun, istediğiniz kadar işi bilin ama ortak akılla hareket etmedikçe başarılı olamazsınız. Biz bu yapılan toplantılarla sayesinde ortak akıl ile hareket ediyor ve siz ne istiyorsanız onu yapmaya çalışıyoruz. Kırşehir köklü bir geçmişe sahip bir il. Bizde bu güzel şehri yaptığımız ve yapacağımız projelerimizle daha da güzelleştirmek istiyoruz.” diye konuştu

Göreve geldiğimizden günden bu yana Kırşehir için hep en iyisini, en güzelini yapmaya çalıştık diye konuşan Başkan Bahçeci şunları söyledi; ”Biz siyaseti hep araç olarak gördük. Amacımız millete hizmet etmek. Millete hizmet ettiğiniz sürece başarılı olur, bir daha seçilirsiniz. Eğer biz başarılı olursak bundan herkes faydalanır. Vatandaş kazanır, Kırşehir kazanır. Çok çalışıp halkın isteklerinin farkında olmazsanız başarınızın hiçbir anlamı olmaz. Biz bunların hepsini bir arada tutarak her zaman Kırşehir için en iyisini yapmaya çalışıyoruz.”
Yapılan projeler hakkında da bilgi veren Bahçeci, bütün bu projeler bittiğinde Kırşehir’in Türkiye’nin en yaşanabilir şehirlerinden biri olacağını belirtti.

Öğretmenlerin isteklerinin de değerlendirildiği toplantıda Başkan Bahçeci; Geleceğimizin mimarları ve gelecek nesilleri yetiştiren öğretmenlerimiz her zaman takdiri hak ediyor. Sizler bizim geleceğimizi, yarınlarımızı yetiştiriyorsunuz. Sizin fikirleriniz bizim için son derece önemli. Sizler kutsal bir mesleği icra ederek çocuklarımızı, gençlerimizi yarınlara taşıyan adsız kahramanlarsınız. Milletimizin muasır medeniyetler seviyesine ulaşması için eğitim ve öğretimin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Büyük bir özveri ve fedakârlıkla çalışarak takdirlerin en büyüğünü hak ediyorsunuz.” diye vurguladı.

 

Kaynak: kirsehir.bel.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir