Kırşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Emin Turpçu, Ahi Evran Üniversitesi’nin 7.yıldönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

cemiyet             Kırşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Emin Turpçu mesajında, bundan 7 yıl önce kurulan Ahi Evran Üniversitesi’nin, kurulduğu günden bu zamana kadar hem şehrin çehresini değiştirdiğini hem de ülkenin bilim hayatına çok önemli hizmetler yaptığını belirterek, “Bugün Kırşehir’in medar-ı iftiharı haline gelen üniversitemiz, geçen zamanda her alanda kendini geliştirmiş ve eğitim dünyasının değişmez markalarından birisi haline gelmiştir. Üniversitemizin bu günlere gelmesinde emeği geçen herkese Kırşehirliler adına teşekkür ediyorum” dedi.

Mesajında, adıyla müsemma bir anlayışla yoluna devam eden üniversitenin, gelişmekte olduğunu  ifade eden Turpçu, şöyle devam etti:

“Üniversitemiz de şimdiye kadar çok önemli misyonlar yüklenmiş ve başarılı işlere imza atmıştır. Kırşehir Gazeteciler Cemiyeti olarak eğitime önem veriyoruz. Kırşehir Gazeteciler Cemiyeti olarak gerekli olan her türlü desteği sağlamaya çalışıyoruz. Bu tutumumuz bundan sonra da devam edecektir. Şehrimiz ve ülkemiz açısından müstesna bir yeri olan Ahi Evran Üniversitemizin kuruluş yıl dönümünü bu vesileyle tekrar tebrik ediyor, hizmetlerinden dolayı üniversite yönetimine de Kırşehirliler adına teşekkür ediyorum.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir