Kırşehir Ahi Evran Üniversitesine Akademik personel alımı gerçekleşecek. Rektör Prof. Dr. Kudret Saylam, “Gün geçtikçe büyüyen ve gelişen bir üniversite olarak zaman zamdan akademik personel alımı yapıyoruz” dedi.
ahi-evran-rektor  Saylam açıklamasında, “Üniversitemiz büyüyor. Öğretim üyelerimizi diğer birimlerimize almak sureti ile o birimlerimizi güçlendiriyoruz. Akademik eleman alımı ilanımız söz konusu. Yaklaşık 17 akademisyenimizi kendi kadromuza dahil etmeyi düşünüyoruz. 15 yardımcı doçent, 2 tane de doçent olacak” ifadelerini kullandı.
Alınacak akademik personelin dağılımı konsunda da bilgi veren Prof. Dr. Kudret Saylam, ”Altı tane Ziraat Fakültesine alıyoruz. Burada önemli olan Tıp Fakültesine 3 tane daha yardımcı doçent alıyoruz. Daha önceki mevcut öğretim üyelerimize ilaveten toplamda 22 tane akademik personelimiz var tıp fakültemizde ve 3 tane daha yardımcı doçent alarak tıp fakültemizi güçlendirmeye devam ediyoruz. İnşallah bu ilerleyen süreçte de tekrarlanacak. Mühendislik ve Mimarlık Fakültemize yardımcı doçent alıyoruz. Meslek Yüksek Okulumuza alıyoruz. Fen Edebiyat Fakültemize 3 tane yardımcı doçent alıyoruz. Böylelikle eğitim kadromuzu da yeni dönem başlamadan daha güçlü hale getiriyoruz” şeklinde konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir