Ahi Evran Üniversitesi 2012-2013 Akademik Yılı Mezuniyet Ahi Stadyumu’nda yapıldı.
Fakülte, yüksekokul ve meslek yüksekokulunun mezun verdiği törene öğrenci velileri de yoğun katılım gösterdi.
Mezuniyet töreni sonrasında konser veren ve merhum Neşet Ertaş’ın veliahtı olarak gösterilen İsmail Altunsaray, “Sizlerin mezuniyet coşkusuna ortak olmak beni ziyadesi ile mutlu etti” dedi.
aeu-mezuniyet  Ahi Evran Üniversitesi 2012-2013 Akademik Yılı mezuniyet töreni yoğun bir katılım ve sonrasında İsmail Altunsaray’ın konseri ile gerçekleşti. Tören öncesinde üniversite halk oyunları ekibi gösterisi katılımcıları büyülerken, törenin açılış konuşmasını yapan Rektör Kudret Saylam, öğrencilere ve ailelerine teşekkür etti. Prof. Dr. Kudret Saylam, “Bilginize, görgünüze, kendinize güvenin çünkü sizlere büyük yatırımlar yaptık, umutlar bağladık. Bundan sonraki hayatınızda da yaşam boyu öğrenme ilkesinden hareketle çok çalışmanız gerekmekte bütün işlerinizde ülke yararını gözetirken yeniliklere ve değişime açık kimliklerinizle toplumu zenginleştirip kendinize daima güven duyun” dedi.
Öğrencilere Kırşehir’de yaşadıkları süreci anlatan ve bundan sonraki yaşantılarında da Kırşehir’in kendilerinde önemli bir yere sahip olacağını belirten AK Parti Milletvekili Abdullah Çalışkan ve Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, “Kırşehir’de Ahiler diyarında aldığınız eğitim sizler için gelecek yaşantınızda inanmaktayız ki önemli bir yer edinecek. Bundan sonraki yaşantınızda daha çok çalışmalı ve kendinizi toplumda örnek bireyler olarak göstermelisiniz. Sizler önce vatanınızın sonrasında ise ailenizin sizlere verdiği değer ve önemin farkında olun” ifadelerini kullandı.
Program, İsmail Altunsaray’ın konseri ile devam etti.
– AHİ EVRAN ÜNİVERSİTESİNDE MEZUNİYET COŞKUSU
– NEŞET ERTAŞ’IN VELİAHTI İSMAİL ALTUNSARAY KONSER VERDİ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir