Kırşehir, Yardım Sevenler Derneği ‘Öğrenciye Destek’ kapsamında 80 öğrenciye burs veriyor.
burs  Kırşehir’de 48 yıldır faaliyet gösteren Yardım Sevenler Derneği, her alanda faaliyet gösterirken öğrecilerin burslarını yakın takip ediyor.
Kırşehir Yardım Sevenler Derneği Şube Başkanı Nurten Büyüksaraçoğlu, “Dernek olarak öncelikli amacımız öğrencilere burs vermek diğer yardımları de elimizden geldiği kadar yapmaya çalışıyoruz.Derneğe gelir getirici faaliyetler kapsamında Kadın Emek Pazarı’nda börek yapıp sattık. Biz Emek Pazarı’nda börek yapıyorduk. Öğrencilerimizin yararına çünkü 80 öğrenciye burs veriyoruz. Bunları karşılamamız için çalışmalar yapmamız gerekiyor. Bize yapılan birtakım yardımları yerlerine ulaştırmaya çalıştık. Mesela yumurta bağışlandı, un bağışlandı, paketler geldi ve bunları ihtiyacı olan kişilere ulaştırmaya çalıştık. Yerine ulaştığına inanıyoruz” dedi.
Büyüksaraçoğlu, “Faaliyetlerimize devam ediyoruz. Ağalar Konağı’nda bize ayrılan stant için süla kabağı reçeli yaptık. Bundan sonra çalışmalarımız devam edecek. Ekim ayında yine başladı burslarımız fakat bütçemize göre fazla alamıyoruz öğrencileri. Komisyonumuz var. İnşallah gelen dilekçeleri komisyon inceleyecek ve ihtiyacı olanlara vermeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir