Eğitim-Bir-Sen Kırşehir Şube Başkanı Ali Rıza Aka ve beraberindeki heyet Kırşehir Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanan Erdoğan Ayata’yı ziyaret etti.
Ziyarete, Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Ali Rıza Aka başta olmak üzere, Şube Yönetimi ve Memur-Sen Şube Başkanları Birlik Haber-Sen Başkanı İsmail Altınışık, Diyanet-Sen Başkanı Mehmet Öztürk, Büro Memur-Sen Başkanı Turan Çetinkaya ve Enerji Bir-Sen Başkanı Adnan Doğan katıldı.
İl Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Ayata’ya yeni görevinde başarılar dileyen Aka, “Bizler Eğitim-Bir-Sen olarak sorumlu bir sendikacılık anlayışına sahibiz. Çalışmanın ve çözümün içinde olma taraftarıyız. Uyumlu bir çalışma ile Kırşehir’in eğitimi için güzel işler yapma temennisindeyiz. İnşallah bunu başarırız. Biz her şeyi sivil toplum duyarlılığında ve bilincinde sizinle paylaşacağız. Çözüme katkı sunacağız. Eğitim-Bir-Sen Kırşehir Şubesi olarak Kırşehir’in eğitim kalitesi adına atacağınız adımlarda katkımızın olacağını bilmenizi isterim.” dedi.
Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Ayata da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek,  “Ziyaretinizden memnuniyet duydum. Kırşehir’in eğitimi için yapılacak çalışmalarda sivil toplum kuruluşlarının fikirlerini, önerilerini dikkate alacağımı bilmenizi isterim.” şeklinde konuştu.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir