Eğitim Bir-Sen Kırşehir Şubesi, geleneksel hale gelen kan bağışı kampanyasını Kızılay Kırşehir Şubesi ile ortaklaşa gerçekleştirdi.
egitim-bir-sen  Kan bağışı kampanyası ile ilgili açıklama yapan Eğitim Bir-Sen Kırşehir Şube Başkan Vekili Naci Sargın, “Eğitim Bir-Sen Kırşehir şubesi  olarak geleneksel hale getirdiğimiz kan bağışı kampanyamızı bu gün de  Kızılay Kırşehir şubesi ile ortaklaşa gerçekleştirdik. Bir sivil toplu kuruluşu olarak bizler üyelerle beraber toplumsal olaylara, toplumsal yardımlaşmalara ve ihtiyaç sahiplerinin seslerine kulak verip elimizden geldiği kadar duyarlı olmaya çalışıyoruz” dedi.
Bir insanı yaşatmanın insanlığı yaşatmak kadar önemli olduğu bilinciyle, her damla kan kurtarılan bir candır düsturu ile hareket etmeye çalıştıklarını kaydeden Sargın, “Kan bağışı yapacak kimse yok mu isteğine biz varız diyoruz. Bu nedenle bütün üyelerle birlikte  çalışmalara devam ediyoruz. Kampanyaya katılan bütün arkadaşlara ve Kızılay Kırşehir şubesine teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir