Çiçekdağı Milli Eğitim Müdürü Halit Arslan, Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan kurslarda görevli öğretmenlerle bir araya gelerek yapılan çalışmaları değerlendirdi.
egitimi  Çiçekdağı İlçe Milli Eğitim Müdürü Halit Arslan, Çiçekdağı ilçe eğitim başarı seviyesini yükseltmek ve ilçede eğitim gören bütün öğrencilerin sınavlarda daha başarılı olmasını sağlamak için halk eğitim merkezi bünyesinde 100 saatlik bir kurs düzenlediklerini belirterek, “Öğretmenlerimiz bu kurslarda fedakarca çalışmaları ve öğrencilerimizle ilgilenmeleri bizleri memnun etmiştir, kurslarda görev alan öğretmenlerimize teşekkür ediyorum” dedi.
Bu hafta itibarıyla Köseli ve İMKB Atatürk Ortaokullarında 120 saatlik kurs başlatacaklarını ifade eden Arslan, “Geçen yıl hem YGS ve LYS’de hem de SBS’de ilçe durumunun pekiyi olmadığını biliyoruz. Bu sebeple  tüm olumsuzluklara rağmen başarıyı artırma ve bir ivme kazandırma arzusundayız. Elde edilecek bu başarı da öğretmen katkısının çok fazla olduğunu çok iyi biliyoruz. Bu sebeple öğretmenlerimizden açılacak kurslarda öğrencilere gereken ilgi ve alakayı göstereceklerine inanıyorum. İnşallah yaptığımız fedakarlıklarını sonucunu sınavlarda alacağımız başarılar gösterecektir” diye konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir