Kırşehir’in Çiçekdağı ilçesinde yaptırılan bir yurt inşaatının bir kısım işlerini yüklenen Vedat Şanlı, alacağına karşılık muhatap bulamadığını iddia etti. Şanlı, ”SSK, vergi ve işçi paralarını zorlanarak da olsa ödemeye çalışıyorum. Fakat benim alacağım paraya muhatap bulamıyorum” dedi.
alacakli Edinilen bilgiye göre, Çiçekdağı İlçesinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığının yaptırdığı 300 kişilik öğrenci yurdu inşaatının ihalesini alan Berat Mühendislik yetkilileri inşaatın yüzde 42’lik bölümünü tamamladıktan sonra işi bıraktı. İnşaat alanının tekrar ihale edilmediğini ve alanda bir kısım işler yaptıklarını belirten Şanlı, “Yüklenici firma işi tamamlamadan gitti. Bizler de alanda ince olarak tabir edilen işlerin çoğunluğunu yaptık. 290 bin lira üstünde alacağım var. Fakat kimse kendisini muhatap olarak görmek istemiyor. Ben firma yetkililerini mahkemeye verdim. Sürekli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ile görüşmeme rağmen olumlu bir sonuç elde edemedim. Ahilik Kutlamaları kapsamında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüşme talebim olmasına rağmen görüşemedim. Ama korumalarına derdimi anlatan bir mektup ilettim. Umarım Başbakanımıza iletmişlerdir. Şu anda çok mağdurum. 22 Ocak tarihinde bitmesi gereken işin sadece yüzde 42’si tamamlandı. Ben de işin ince kısmını yaptım” şeklinde konuştu.
Kendisine verilen çeklerin elinde kaldığını söyleyen Şanlı, ”Tek umudum Başbakan Erdoğan, inşallah yaşadığım mağduriyeti görecek” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir