Kırşehir’in Çiçekdağı ilçesinde, ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kermes düzenlendi.
cicekdagi-kermes  Çiçekdağı Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi (METEM) tarafından Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı Haftası Etkinlikleri çerçevesinde kermes düzenlendi.
İMKB Atatürk Ortaokulu konferans salonunda açılışı gerçekleşen kermese, Çiçekdağı İlçe Milli Eğitim Müdürü Halit Arslan, Çiçekdağı Belediye Başkanı İsmail Deniz, İlçe Emniyet Amiri Barış Macit, Yerköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yavuz, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Kermesin açılışında konuşan Çiçekdağı İlçe Milli Eğitim Müdürü Halit Arslan, METEM tarafından yardıma muhtaç ve ihtiyaç sahibi öğrencilere katkı sağlamak için düzenlendiğini belirterek, bu etkinliği gelenek haline getirerek her yıl düzenlediklerini söyledi. Arslan, “İlçemizde Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı Haftası Etkinliklerinin amacına uygun geçmesinin gayreti içerisindeyiz. Bugün düzenlenen kermesimiz de bunlardan bir tanesidir. Kermesimiz hayırlı uğurlu olsun, inşallah ilçe halkı kermesimizden daha fazla alışveriş yaparak katkı sağlayacaktır” dedi.
Açılışı yapılan kermeste, el işlemeleri, mobilya, giyecek ve yiyecekler satışı sunuldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir