Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci halkın Belediye’den isteklerini kaynağında dinlemek ve bilgi edinmek amacıyla ev ziyaretlerine başladı.
bahceci  Yerel yönetimlerin halk ile irtibatının çok önemli olduğunu belirten Başkan Bahçeci, ”Siyaset yapmanın temel amacı, halka hizmet etmektir. Halkın mutluluğu, halkın istekleri bizim için en önemli unsurdur. Bu mutluluğa ulaştıktan sonra biz başarıya giden yolda ilerleyebiliriz. Kırşehir’i biz bir bütün olarak düşünüyoruz. İnsanları Erzurumlu, Sivaslı, Kütahyalı, Yozgatlı diye ayırmıyoruz. Bizim için Kırşehir’de yaşayan herkes eşit ve eşit oranda yaptığımız hizmetlerden yararlanır” dedi.
Bahçeci, “Tek amacımız Kırşehir’i her alanda büyüyen, gelişen, değişen bir şehir haline getirmektir. Bunu da yaptığımız alt yapı çalışmaları, projeler, sosyal ve yeşil alanlarda yaptığımız işlerle gerçekleştirdik” şeklinde konuştu.
Yapılmakta olan ve yapılacak olan projeler hakkında da bilgi veren Başkan Bahçeci, ”Kırşehir için daha yapacak çok işimiz var. Kırşehir her zaman her şeyin en iyisine layıktır. Biz yaptığımız projelerle Kırşehir için hep en iyileri ile çalıştık. Hılla Nilüferli Park ve Kütük Ev, Cacabey Meydan Düzenlemesi, İkizarası Kent Parkı, Masal Parkı, Neşet Ertaş Kültür Merkezi bu projelerden sadece birkaçı. Bu projelerin hepsi yüksek maliyetli projeler ama biz hayal edip, buna inanarak çalışıyoruz ve gerçekleştiriyoruz” dedi.
Ahi Evran Külliyesi Projesi hakkında da bilgiler veren Bahçeci, “Bu külliye Cumhuriyet tarihinin ilk Külliyesi olacak. Çeşitli yerlere giderek incelemeler ve araştırmalar yaptık. Türkiye’nin en iyileri ile çalışıp modern inşaat teknikleri kullanılacağız. Uzun yıllar Kırşehir’e hizmet edecek ve her anlamda Kırşehir’e yakışacak muhteşem bir Külliye olacak” ifadelerini kullandı.
Mahallelerde bulunan vatandaşların isteklerini de dinleyen Bahçeci, duygusal yaklaşımlara yer vermeden Milletvekilleri, Sivil Toplum Kuruluşları, atanmış ve seçilmişlerle dayanışma halinde çalışarak Kırşehir için, sizin için en güzelini, en hayırlı olanını yapacaklarını sözlerine ekledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir