Site icon Kırşehir Medya

Bağbaşı TOKİ’de 760 Konutun Temel Kazı Çalışmaları Başladı

Bağbaşı Mahallesi’nde Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında inşa edilen TOKİ 2. Etabın temel kazı çalışmalarına başlandı.
BAÐBAÞI TOKݒDE 760 KONUTUN TEMEL KAZI ÇALIÞMALARI BAÞLADI  Konu ile ilgili açıklama yapan Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, 2010 yılında başlatılan projenin ilk etabının, mevcut bulunan yerleşkenin boş alanları olan Bağbaşı Stadyumu’nun üst kısımlarına 768 adet olarak başlandığını söyledi.
Bahçeci, “Tamamlanmak üzere olan beş ayrı konut tipinde 360 adet konutun kura çekimini de,  Kasım ayı içerisinde yapmıştık. Şimdi ise, yüklenici firma Temmuz ayı içerisinde ihalesi yapılan 760 konutluk 2. Etabın temel kazı çalışmalarına başladı. Projenin ikinci etabında 760 konut, 750 kişilik cami ve 24 derslikli ilköğretim okulu bulunuyor. Umuyorum ki 1. Etapta olduğu gibi en kısa sürede biter ve hak sahipleri evlerine kavuşur” dedi.
Projenin, Kırşehir’in en büyük ve en güzel projelerinden birisi olacağı ifade eden Bahçeci, “Kentsel Dönüşüm Projesi ile Bağbaşı mahallesi çok yeni ve modern bir görünüme kavuşacak. Ayrıca, Kentsel Dönüşüm, faaliyet alanı ve doğası gereği, mevcut şehrin yapısına ve burada yaşayan insanların fiziksel, sosyal ve ekonomik geleceği üzerine ve buna bağlı olarak da kentin bütün geleneklerine etki edecektir. Yakın zaman içinde TOKİ ile başlatılan Kentsel Dönüşüm Projesi’nin meyvelerini alacağız. Herkese hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Exit mobile version