Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi sayesinde şehirde bulunan başıboş hayvanları sahiplendiklerini söyleyerek, “Artık onların da bir evi var. Hayvan Bakım Merkezi açıldığı günden bu yana merkeze aldığımız hayvanların bakım ve tedavi işlemlerini üstlendik” dedi.
sokak-hayvani  Konu ile ilgili açıklama yapan Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, “Kısırlaştırmaya uygun olan hayvanları kısırlaştırıp, uygun olmayanlar ise aşı ve tedavi işlemleri yapıldıktan sonra uygun ortamlara bıraktık. Sahip çıktığımız her hayvanın günlük bakımını da üstlenmekteyiz. Köpek toplama ekibimiz gece ve gündüz olmak üzere iki vardiyalı olarak çalışmaktadır. Vatandaşlarımız tarafından gelen şikayetler hemen değerlendirilerek sorunlar giderilmektedir” dedi.
Veteriner İşleri Müdürlüğü personellerinin çalışmalarına devam etmekte olduğunu kaydeden Bahçeci, “Gelen her türlü şikayeti değerlendirerek Kırşehir halkına hizmet vermektedir. İstek ve şikayetlerinizi Ak Masa birimine bildirebilirsiniz” şeklinde konuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir