Kırşehir’de 50 genç toplu halde AK Parti’ye üye oldu.
ak-parti  Kırşehir’de 50 genç İl Gençlik Kolları Teşkilatı’nın çalışması neticesinde toplu halde partiye üye oldu.
Parti İl Merkezi’nde düzenlenen katılım törenine AK Parti İl Başkanı Salih Çetinkaya, Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Dilek, gençlik kolları yöneticileri ve partililer katıldı.
Törende konuşan AKP İl Gençlik Kolları Başkanı Dilek, Türkiye’de vizyonunu ve ufkunu değiştiren ve ülkenin geleceğini şekillendirmek adına çaba gösteren Genel Başkanları ve Başbakan Erdoğan’ın yolunda ilerlemeye devam ettiklerini ve ona layık gençlik olmak adına çalıştıklarını ifade etti.
Gençlerin partilerine katılımlarından dolayı memnuniyetini dile getiren İl Başkanı Salih Çetinkaya’da, “Partimize hoş geldiniz. Sizler üye olarak hizmet etmeye hazır olduğunuzu gösterdiniz. Siyasete erken başlamak demek bir adım önde olmak demektir. Gençlerimiz bizim geleceğimizdir. Sizin gibi genç kardeşlerimize kapımız her zaman açıktır” dedi.
Çetinkaya, gençlere teşekkür ederek tek tek rozetlerini taktı. Toplantıya katılan gençler siyaset hakkında merak ettikleri soruları İl Başkanına sordular. İl Başkanı Salih Çetinkaya, genç üyelerin soruları cevapladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir