Kırşehir Memurlar Derneği tarafından Ahiler kalkınma Ajansının teknik destek programı kapsamında düzenlenen Satın Alma mevzuatı ve uygulamaları konulu eğitim projesi düzenlenen sertifika töreniyle tamamlandı.
memurlar  Dernek Başkanı Ercan Erdem yaptığı açıklamada, “Derneğimiz 2007 yılında kamuda çalışan memurların mesleki bilgi ve tecrübelerini arttırmak karşılıklı tanışma ve dayanışmayı sağlamak amacıyla kurulmuştur. Bugün biten proje de satın alma mevzuatı konusunda 5 gün süren 35 memurun katıldığı 30 saatlik,13 kamu kurumunun proje ortağı olduğu bir eğitimi tamamlamış bulunuyoruz. Şunu iyi biliyoruz ki satın alma bölümünde çalışan arkadaşlar parasal ve cezai riskler taşıyan bir işte özveriyle çalışmaktadırlar. Bu özverili çalışmalarına küçük bir katkı sağlamak ve bu alanda çalışan arkadaşların tanışma ve fikir alışverişinde bulunmalarını amacıyla bu eğitimi düzenlemiş bulunmaktayız. Burada engin bilgi ve tecrübelerini bizimle paylaşan Sayıştay Uzman Denetçisi  sayın Mustafa Meşe’ye, Ahiler Kalkınma Ajansına, proje ortağı kurumların çalışan ve müdürlerine ve eğitime katılan tüm katılımcılara teşekkür ediyorum” dedi.
İş-Kur İl Müdürü Ömer Faruk Akyol, Halk Sağlığı İl Müdürü Dr. Bekir Demirbaş, Ağız ve Diş Sağlığı Başhekimi Dt. Sabri Yılmaz, Halk Sağlığı İl Müdürlüğü Şube Müdürü Necati Yılmaz’da törene katılarak katılımcılara sertifika verdiler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir